Hieronder een maatwerk project mogen leveren. Alles is gemaakt in massief eiken en daarna geolied.

Een tv meubel van drie meter. Hierin een stuk verwerkt met speakerdoek. Het voordeel hiervan is dat de klep dicht kan blijven en het nog steeds te bedienen is. Zonder dat je al het apparatuur ziet.

Hierin ook een ledstrip en een lampje bij de glasplanken verwerkt. De staanders zijn zwart gemaakt wat een mooi brekend effect geeft.

 

Daarnaast ook een dressoir van 250 cm gemaakt. Hierin ook de ledstrip en lampje verwerkt. De achterwanden van beide kasten zijn verder terug geplaatst zodat alle kabels onzichtbaar verwerkt kunnen worden.

 

Wij hebben hier ook de boomstamtafel met asymmetrische matrixpoot en de salontafel met x poten geleverd.

Bij ons is het mogelijk om kasten precies op maat te laten maken naar wens. Wij komen dan langs om alle wensen te bespreken. Daarna maken we schetsen en spreken we een prijs af. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hieronder fotos van een koffie corner die wij geplaatst hebben voor de aviko in steenderen.

De onderkast van de keuken is van massief eiken en daarna gespoten. Het blad en de achterwand is van RVS. Wij kunnen volledige keukens en interieurs leveren.

Hieronder hebben wij een volledig interieur geleverd in zaandam. Massief eiken kasten met metaal combinatie. Daarnaast ook nog een suar tafel.

Hieronder hebben wij voor de muziek vereniging in doetinchem het podium uitgebreid 2,5 meter erbij aan. De voorkant volledig met kleine latjes in 3D beplakt. En een oprijschans voor de hoogwerker plus een trap aan de rechterkant.